Viimeksi muutettu 7.6.2013

SPD on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi. SPD Swiss Precision Diagnostics GmbH valvoo henkilötietojesi käsittelyä tässä sivustossa tietosuojalainsäädännön mukaisesti. SPD Swiss Precision Diagnostics GmbH ja sen tytäryhtiöt käyttävät tämän sivuston toimintaan kolmansia osapuolia, kuten Peer 1 Hosting.

Tässä tietosuojakäytännössä kuvaillaan, minkä tyyppistä tietoa SPD Swiss Precision Diagnostics GmbH, sen tytäryhtiöt ja SPD Swiss Precision Diagnostics GmbH (“SPD”) -yrityksen palkkaamat kolmannet osapuolet keräävät tämän sivuston (”sivusto”) kautta ja palveluja (”palvelut”) suorittaessaan ja miten SPD käyttää ja suojaa näitä tietoja. Lausunnossa kerrotaan myös mitä tehdä, jos et halua, että henkilötietojasi (määritelty alla kohdassa ”Henkilötietojen kerääminen”) kerätään, kun käy sivustossa tai pyydät palveluita, ja kuinka voit käyttää, korjata, poistaa tai kieltää jo antamiesi tietojen käytön.

Tämä lausunto koskee vain tätä sivustoa ja palveluja. Se ei koske niihin kuitenkaan rajoittumatta bannereita, arvontoja ja muita mainoksia tai kampanjoita, joita SPD tukee tai joihin se osallistuu kolmansien osapuolien Internet-sivustoissa. SPD Swiss Precision Diagnostics GmbH pidättää oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä tai poistaa sen. SPD Swiss Precision Diagnostics GmbH ilmoittaa sivustossa mahdollisesta uudesta tai muutetusta lausunnosta. Suosittelemme käymään tässä osiossa säännöllisesti, jotta pysyisit ajan tasalla.

Tietosuojakäytännön hyväksyminen

Käyttämällä tätä sivustoa tai mahdollisia SPD:n tarjoamia palveluja (esimerkiksi soittaessasi SPD:n omaan asiakaspalveluun) hyväksyt sivustossa näkyvät tietosuojakäytännön ehdot. Lisäksi käyttöehdot koskevat tätä sivustoa ja palveluja.

Jos et hyväksy jotakin lausunnon osaa, älä anna henkilötietojasi (määritelty alla kohdassa ”Henkilötietojen kerääminen”) tässä sivustossa tai palveluja pyytäessäsi.

Huomaa, että jos kieltäydyt antamasta henkilötietojasi tai et anna suostumustasi henkilötietojesi käyttöön, et välttämättä pysty tekemään tiettyjä asioita, esimerkiksi näihin kuitenkaan rajoittumatta käyttää sivuston tiettyjä alueita, osallistua arvontaan tai kilpailuun, pyytää tuotenäytteitä, saada pyytämääsi uutiskirjettä tai muuta viestintää SPD:ltä, käyttää palveluja ja/tai lähettää sähköpostia SPD:lle.

Vapaaehtoisesti annettujen henkilötietojen kerääminen

Tässä tietosuojakäytännössä "henkilötiedoilla" tarkoitetaan yksilöllisesti tunnistettavissa olevia tietoja, kuten nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa, luottokortti- ja pankkitietoja, nimimerkkiä, syntymäpäivää, terveystietoja ja sähköpostiosoitetta sekä mitä tahansa muita tietoja, joita voidaan käyttää perustellusti sinun yksilölliseen tunnistamiseen.

Kun käytät tätä sivustoa tai palveluja, SPD voi kerätä joitakin tai kaikki näistä henkilötiedoista. SPD ei kerää henkilötietoja, ellet vapaaehtoisesti anna niitä.

Kun annat SPD:lle henkilötietojasi, valtuutat SPD käyttämään niitä tietosuojakäytännön mukaisesti. Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojen käyttöä SPD:n toimesta tämän lausunnon mukaisesti ja pyytää pääsyä henkilötietoihin, joita SPD kerää tämän sivuston kautta, kieltää käytön jatkossa tai pyytää niiden poistamista. (Katso jäljempänä kohta "Keneen ottaa yhteyttä".) Jos haluat kieltää tietojen käytön jatkossa, tällainen kielto koskee tulevaa tietojesi käyttöä, muttei jo tapahtunutta käyttöä nykyisen suostumuksesi perusteella.

SPD ei kerää tai säilytä tarkoituksella henkilötietoja lapsilta, jotka ovat alle 18-vuotiaita. Jos lapsesi on lähettänyt meille tietoja kertomatta todellista ikäänsä ja haluat, että tiedot poistetaan, ota meihin yhteyttä, niin poistamme tiedot (katso jäljempänä kohta ”Keneen ottaa yhteyttä”).

Kuinka SPD käyttää tietojasi 

Kun annan tässä sivustossa henkilötietojasi tai pyytäessäsi palveluja, SPD käyttää niitä siihen tarkoitukseen, mitä varten ne kerättiin ja suostut tällaiseen käyttöön, mukaan lukien muttei rajoittuen, seuraavasti:

Käyttämällä tätä sivusto ja/tai palveluja hyväksyt, että SPD voi pyytää kolmatta osapuolta käsittelemään tai analysoimaan keräämiään tietoja, kuten henkilötietojasi, ymmärtääkseen ja palvellakseen asiakkaiden tarpeita.

Jos tilaat sähköisen uutiskirjeen tai pyydät tietoja SPD:ltä, annat suostumuksesi SPD:lle lähettää sinulle tietoja ja/tai tarjouksia SPD:n tuotteista ja/tai palveluista, joiden SPD arvioi voivan kiinnostaa sinua, tai kutsua sinut osallistumaan tutkimukseen, tarjouskampanjaan tai muihin aktiviteetteihin, jotka liittyvät tuotteisiimme (mukaan lukien niihin kuitenkaan rajoittumatta tuotteidemme suosittelut). Voit lopettaa SPD:n viestien vastaanottamisen milloin haluat. (Katso tiedot viestien peruutuksesta jäljempänä kohdasta "Keneen ottaa yhteyttä".)

Jos pyydät tuotetta tai palvelua SPD:ltä, annat suostumuksen SPD:lle käyttää henkilötietojasi ja jakaa sen toimittajien ja muiden kolmansien osapuolten kanssa, jotta he voivat täyttää pyyntösi (mukaan lukien niihin kuitenkaan rajoittumatta tuotteen tai palvelun toimittaminen). SPD ei valtuuta toimittajia ja kolmansia osapuolia käyttämään henkilötietojasi muilla tavoin.

Jos lähetät tai lataat sisältöä sivustoon, annat suostumuksen käyttää tällaista sisältöä käyttöehdoissa kuvatulla tavalla.

Huomaa, että SPD julkaisee henkilötietosi, jos sitä vaaditaan lainsäädännön tai etsintäluvan, haasteen tai tuomioistuinpäätöksen perusteella. Tietyissä maissa henkilötietosi saattavat olla lainvalvonta- ja turvallisuusviranomaisten käytettävissä paikallisten määräysten mukaisesti.

Muut tiedot, joita SPD voi kerätä

Tämä sivusto voi kerätä sinulta myös muita kuin henkilötietoja. SPD voi esimerkiksi seurata evästeiden avulla tietoja päivämäärästä ja ajasta, jolloin kävijät käyttävät sivustoamme, heidän käyttämänsä verkkoselaimen tyypistä ja sivustoista, josta he siirtyivät sivustoon.

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joita selain tallentaa tietokoneesi kovalevylle. SPD voi käyttää evästeitä kerätäkseen tietoja tässä sivustossa käydessäsi esimerkiksi siitä, mitä sivuston osia käyt katsomassa ja mitä palveluita käytät sivuston kautta. SPD kerää näitä tietoja voidakseen räätälöidä sivustoa ja sen tuotteita ja palveluita käyttäjän tarpeiden ja kiinnostuksenkohteiden mukaan. Evästeitä voidaan myös käyttää nopeuttamaan sivuston käyttöä tulevaisuudessa. Sivusto voi esimerkiksi tunnistaa, että olet jo antanut henkilötietosi, joten niitä ei tarvitse kysyä enää uudelleen. Useimmat selaimet on määritetty siten, että ne hyväksyvät evästeet automaattisesti. Jos haluat, voit kieltää evästeet tai pyytää varoitusta niiden lähettämisestä. Sivuston evästeiden kieltäminen voi merkitä sitä, että et voi käyttää tiettyjä sivuston osia tai vastaanottaa sinulle räätälöityä tietoa vieraillessasi sivustossa.

SPD pyrkii myös jatkuvasti parantamaan sivustoaan. Tätä varten sivuston tehoa voidaan mitata keräämällä tietoja siitä, milloin vierailit sivustossa ja mitä linkkejä napsautit. Sivuston tilastotietoja voidaan käyttää sivustokokemuksen räätälöintiin sekä sivuston käyttöä koskevien tilastojen arviointiin anonyymisti. Tietokoneesi tietoja, kuten IP-osoitetta (Internetiä käytettäessä tietokoneellesi määrättävää numeroa) ja käyttämääsi selaintyyppiä ja käyttöjärjestelmätyyppiä, voidaan myös kerätä ja liittää henkilötietoihisi. Näin varmistetaan, että sivusto tarjoaa parhaan mahdollisen käyttökokemuksen kävijöilleen ja että se on tehokas tietolähde.

Tietyt sivut, joilla vierailet, voivat lisäksi kerätä tietoja käyttämällä jäljitteitä (pixel tags, clear gifs). Niitä voidaan jakaa kolmansien osapuolten kanssa, jotka tukevat suoraan SPD:n myyntiä edistäviä toimia ja sivuston kehitystä. Saatamme esimerkiksi jakaa tiedot sivustossa käynneistä kolmannen osapuolen mainostoimiston kanssa, jotta sivuston bannerimainokset voidaan kohdistaa entistä paremmin. Jäljitteiden avulla kerätyt tiedot eivät ole henkilökohtaisesti tunnistettavia, vaikka ne voidaan liittää henkilötietoihisi.

SPD voi täydentää antamiasi tietoja muilla olemassa olevilla tai kolmannelta osapuolelta saaduilla tiedoilla. SPD tekee näin voidakseen tarjota juuri sinun tarpeisiisi kohdistettuja tuotteita ja palveluita.

Linkit muihin sivustoihin

SPD voi tarjota linkkejä muihin sivustoihin palveluna käyttäjillemme. SPD ei kuitenkaan ole vastuussa näiden muiden sivustojen sisällöstä tai toiminnasta. SPD ei voi taata näiden muiden sivustojen tietosuojakäytäntöä. Suosittelemme, että luet tällaisten sivustojen tietosuojakäytännöt ennen sivuston käyttöä.

Edustajat ja palveluntarjoajat

SPD palkkaa joskus muita yrityksiä ja henkilöitä suorittamaan toimintoja puolestaan eri maissa. Heidän saattaa tarvita käyttää henkilötietojasi, mutta vain suorittaakseen tehtävänsä.

Tietojen siirto asuinmaasi ulkopuolelle

Antamasi tiedot voidaan siirtää asuinmaasi ulkopuolelle SPD Swiss Precision Diagnostics GmbH:lle, sen tytäryhtiöille tai SPD Swiss Precision Diagnostics GmbH:n palkkaamille kolmansille osapuolille, niiden tytäryhtiöille ja toimittajille. Näihin kolmansiin osapuoliin kuuluu Peer 1 Hosting -yritykset Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa.  Käyttämällä tätä sivustoa ja/tai palveluja hyväksyt henkilötietojesi siirron rajojen yli.

Tietoturva

SPD Swiss Precision Diagnostics GmbH ja sen tytäryhtiöt ovat ryhtyneet asianmukaisiin varotoimiin, jotta henkilötietosi pysyisivät salassa. Kaikki henkilökohtaisesti tunnistettavissa oleviin tietoihin on rajoitettu käyttöoikeus, joka on salasanasuojattu ja suojassa muulta maailmalta palomuurin avulla. Siten ehkäistään tietojen luvaton käyttö, muuttaminen ja väärinkäyttö. Mitkään turvatoimet eivät kuitenkaan voi tarjota 100 % suojaa. SPD Swiss Precision Diagnostics GmbH ja sen tytäryhtiöt käyttävät suojauskäytäntöjä, joiden tarkoitus on varmistaa sikäli kuin mahdollista kaikkien tietojemme turvallisuus ja koskemattomuus, mukaan lukien henkilötietosi.

Keneen ottaa yhteyttä

Jos sinulla on kommentteja tai kysymyksiä tästä tietosuojakäytännöstä, haluat raportoida tietosuojakäytännön rikkomuksen tai haluat pyytää nähdä, korjata tai poistaa henkilötietosi, lähetä viesti osoitteeseen SPD Swiss Precision Diagnostics Ltd., Attn. General Counsel at 47 route de St Georges, 1213 Petit-Lancy, Switzerland, tai sähköpostiosoitteeseen privacy@spdspark.com.

Jos sinulla on tuotteisiin liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Sitä hoitaa Isossa-Britanniassa SPD:n tytäryhtiö, SPD Development Company Limited. Asiakaspalvelumme yhteystiedot näkyvät asuinmaasi sivustossa kohdassa Yhteystiedot. Varaudu antamaan tuotepakkauksessa oleva eränumero. Asiakaspalveluumme soitettuja puheluita voidaan seurata tai nauhoittaa laadunvalvontatarkoituksessa, ja henkilötietojasi voidaan kerätä yllä määritetyllä tavalla.

Kiitos, että kävit sivustossamme.